• Lediga tjänster hos Corroventa

  • Regionansvarig säljare till Corroventa

    Brinner du för att fånga affärsmöjligheter och bygga starka relationer med såväl nya som befintliga kundkontakter? Vill du ansvara för din egen region och representera ett varumärke med egentillverkade premiumprodukter? Då har vi helt rätt tjänst för dig! Vi söker nu en resultatinriktad och förtroendeingivande regionansvarig säljare med god teknisk förståelse. 

    I rollen som regionansvarig säljare får du möjlighet att presentera Corroventas varumärke och tillhörande produktsortiment. Ditt främsta fokus är att utveckla såväl försäljning som långsiktiga kundrelationer inom ditt geografiska område: Skåne, Blekinge, Kronoberg, Halland, Småland, Göteborg-Bohus samt delar av Öst- och Västergötland.

    Vi söker dig med erfarenhet av B2B-försäljning och vana av att bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Du har med fördel arbetat mot industri- eller byggsektorn. Om du tidigare varit i kontakt med avfuktnings- eller ventilationsprodukter ser vi det som starkt meriterande. För att lyckas i rollen har du en hög teknisk förståelse med förmågan att hitta en optimal lösning för kundens verksamhet.

    Tjänsten är en tillsvidareanställning och har utgångspunkt från ditt hemmakontor.