• Lediga tjänster hos Corroventa

  • Teknisk säljare

    Vi på Corroventa förstärker nu vårt starka säljteam i Sverige med en teknisk säljare inom ett nytt affärsområde. Huvudmålet med tjänsten är att utveckla och driva försäljning inom affärsområdet genom att primärt skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer.

    Du kommer vara vår viktigaste representant för Corroventas varumärke gentemot dina kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering, bearbetning av föreskrivande led, behovsanalys, offert, order samt uppföljning med kunderna.

    I din roll som teknisk säljare ingår det bland annat att aktivt söka upp och bearbeta potentiella kunder och föreskrivande led. Du planerar, bokar och genomför kundbesök. Du kommer genomföra produktutbildningar och presentationer. Att upprätta offerter och ingå avtal och order är något du gör med glädje. Du kommer hjälpa kunder att välja rätt lösningar till sina projekt, så att svara på en del tekniska frågor är vanligt förekommande i din vardag. Precis som dina kollegor deltar du på mässor, kunddagar och andra aktiviteter där dina kunder är involverade.

    Rekryteringen sker i samarbete med Säljpoolen – läs mer och ansök på deras hemsida.