NELJÄ LIIKETOIMINTAMALLIA

– Turvallista, helppoa, joustavaa aj kannattavaa yhteistyötä varten

 • Valitse liiketoimintamalli tarpeittesi perusteella

  Corroventa on joustava yhteistyökumppani. Liiketoimintamallimme on kehitetty tarjoamaan parhaat ratkaisut yhteistyökumppaneillemme. Riippumatta siitä mitä liiketoimintamallia suosit, pyrimme jatkuvasti maksimoimaan koneidemme saatavuuden.
  Tarjoamme neljä erilaista liiketoimintamallia ja sinä päätät mikä sopii sinulle parhaiten ja tarjoaa parhaan kannattavuuden. Voit yhdistellä useita tai valita seuraavista:

  • Osta varusteet sovitetuilla takuilla sekä palvelu- ja tukisopimuksilla
  • Vuokraa rajoitetuksi ajaksi esim. kaluston täydentämiseksi kuormitushuippujen yhteydessä
  • Konepooli. Asiakas vuokraa koneet pidemmäksi ajaksi, mikä helpottaa molempien osapuolten työtä ja vähentää kuljetuksia
  • Leasing.
 • Vuokraus

  Corroventa tarjoaa mahdollisuuden vuokrata kuivaimia sekä muita laitteita lyhyeen sekä pitkäaikaiseen tarpeeseen. Meillä on lähes kaikki vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden kuivaamiseksi, tai kosteudenhallinnan varmistamiseksi rakennus- ja saneeraustöissä. Meillä on laitteet kaikkiin mahdollisiin vahinkoihin – pienistä suuriin. Tuotteitamme voi vuokrata koko Euroopan alueella sillä meillä on eri puolin useita laitteiden myynti- ja vuokrausvarastoja. Laitteita on pienistä kannettavista malleista aina suuriin mobiileihin kuivaimiin, joita usein käytetään rakennusaikaiseen kosteudenhallintaan sekä suurten kohteiden kuivauksiin. Asiakkaille jotka toistuvasti vuokraavat laitteita tarjoamme myös vaihtoehtoisesti vuokraussopimusta, jossa yhdessä määrittelemme hyvän ja sopivan sisällön.