• INNOVAATIOTA JA LAATUA PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN

Tuotekehitys

Corroventa on teknologiayritys, joka yhdistää innovaatiovoiman 30 vuoden kokemukseen vesivahinkosaneerauksesta. Ideat syntyvät oikeasti asiakkaillamme, usein onnettomuuden satuttua. Haluamme kehittää älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaidemme työpäivää.

Tässä muutama esimerkki tuotekehityksestä.

 • Kaikella tuotekehityksellä ja kaikilla teknisillä innovaatioilla on yksi selkeä tavoite: Parantaa asiakkaidemme kannattavuutta.

  Asiakkaat ovat aina olleet tuotekehityksemme lähtökohta. Meillä yli 30 vuoden kokemus alalta ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua tuotteitamme käyttävien ihmisten kanssa, joten tiedämme mitkä ratkaisut helpottavat kosteusteknikon työtä ja mitkä säästävät aikaa ja parantavat siten kannattavuutta.

   

 • Tuotteidemme tulee suorittaa kuivaustehtävä mahdollisimman nopeasti mahdollisimman pienellä energiankulutuksella.

  Lisäksi niiden on oltava mahdollisimman kompakteja ja hiljaisia. Se on parasta kuivaustuloksen, kokonaistalouden ja ympäristön kannalta.

 • Corroventan tuotteille on tunnusomaista korkea laatu ja siitä emme tingi.

  Kuivaintemme tulee toimia tehokkaasti ja vähän energiaa kuluttavasti monien vuosien ajan. Ne ovat vahvarakenteisia ja kestävät kovan käsittelyn vaativissa ympäristöissä.
  Parhaan laadun varmistamiseksi kehitämme ja valmistamme koneet lähellä Bankerydissä. Koneet tarkastetaan ja laatuvarmistetaan valmistusprosessin jokaisessa vaiheessa. Näin luodaan Corroventan tuotteille tunnusomainen korkea laatutaso.

Koneita suunnitellessamme painopiste on käyttäjien tarpeissa

Varustamme tuotteet älykkäillä yksityiskohdilla ja toiminnoilla, joilla on suuri merkitys kaikille kosteusteknikoille.

Muutamia esimerkkejä: