ES-tuoteperhe

 • ES on älykkäin, joustavin, kompaktein ja energiapihein tuotesarjamme. Samalla se on tehokkaampi kuin yksikään aikaisempi tuotesarja. ES on lyhenne sanoista Energy Saving ja energiatehokkuus onkin ollut koko tuotekehityksen päätavoite. Ei pelkästään käytön osalta, vaan kaikissa vaiheissa aina logistiikasta vuorovaikutukseen käyttäjän kanssa.

  ÄLYKÄS OHJAUSJÄRJESTELMÄ

  Kuivaustehon optimoimiseksi kaikki ES-koneet voidaan liittää toisiinsa sekä erilaisiin sisäisiin ja ulkoisiin antureihin älykkäällä ohjausjärjestelmällä ja verkostolla. Koneita voidaan käyttää yksin tai yhdessä useiden turbiinien ja/tai kuivainten kanssa, minkä ansiosta mikään toimeksianto ei ole liian pieni tai suuri ES-tuotteille. Koneissa on lisäksi suuri määrä sisäänrakennettuja käyttö- ja ohjaustiloja, jotka mahdollistava tarpeen mukaan sovitetun kuivausprosessin ja minimaalisen energiankulutuksen.

  AINUTLAATUINEN RATKAISU SUPERVISIONILLA®

  Kaikkia ES-koneita voidaan etävalvoa ja -ohjata SuperVisionilla®. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen ja mullistavan järjestelmän kosteudenpoistoon ja vesivahinkojen kuivaukseen.


  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/corroven/public_html/wp-content/themes/corroventa/includes/incl-productinformation.php on line 49

Ainutlaatuisia etuja, joilla saavutat tehokkaita tuloksia

 • YHTEENSOPIVA SUPERVISIONIN® KANSSA

  SuperVisionin avulla kuivausprosessia valvotaan ja ohjataan etänä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Kukin SuperVision®–moduuli voi valvoa jopa kahdeksaa ES-konetta ja ohjata kuivausprosessia nopeasti ja helposti.

 • KONEET KOMMUNIKOIVAT KESKENÄÄN

  ES-koneiden älykäs integroitu ohjausjärjestelmä optimoi niiden suorituskyvyn ja mahdollistaa turbiinien, kuivainten ja vedenerottimien yhteistoiminnan.

 • SUURIN KUIVAUSTEHO PIENIMMÄSSÄ KOOSSA

  ES on älykkäin, joustavin ja energiapihein tuotesarjamme. Kompaktista koostaan huolimatta kondenssikuivaimet voivat kuivata enemmän ilmaa kuin kaksi kertaa suuremmat perinteiset kuivaimet.

 • ES - ENERGIAPIHI TUOTEPERHE

  Älykkään ohjausjärjestelmän ja energiatehokkaiden komponenttien ansiosta ES-koneet kuluttavat vähemmän energiaa kuin perinteiset koneet. Ne on energiaoptimoitu pieniin ja suuriin toimeksiantoihin.

 • Optimoitu kuivausaika

  Koska kuivaustulos voidaan optimoida jo asennusvaiheessa, kone toimii tehokkaammin ja toimeksianto valmistuu nopeammin.

 • HILJAINEN KÄYNTI

  ES-koneet ovat äärimmäisen hiljaisia ja niissä on lisäksi hiljainen tila yökäyttöä varten. Tämä on valtava etu kun konetta käytetään esim. asutuissa ympäristöissä.

ES ja SuperVision®

 • – kuivaustuloksen, ympäristön ja kokonaistalouden kannalta mullistava ratkaisu

  Kaikki ES-koneet ovat yhteensopivia SuperVisionin® kanssa ja yhdessä ne muodostavat järjestelmän, joka on ainoa laatuaan markkinoilla. SuperVisionin avulla kuivausprosessia valvotaan ja ohjataan etänä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Kukin SuperVision®–moduuli voi valvoa jopa kahdeksaa ES-konetta ja kosteusteknikko voi ohjata kuivausta nopeasti ja helposti ilman, että hänen on mentävä paikan päälle. SuperVisionin® ansiosta kosteusteknikko voi hoitaa useita kuivaustoimeksiantoja lyhyemmässä ajassa ja viettää vähemmän aikaa tien päällä.
  Lisäksi kuivaus voidaan lopettaa täsmälleen oikealla hetkellä, mikä varmistaa parhaan kuivaustuloksen. Ratkaisu on mullistava myös talous- ja energianäkökulmasta.

ES-TUOTEPERHE