• Säästä aikaa, energiaa ja rahaa SuperVision®:lla.

 • SUPERVISION® 2.0

  Kuivausprosessin etävalvonta säästää aikaa, rahaa ja energiaa.

  Nyt yhteensopiva 5G-verkon kanssa

  SuperVision® 2.0 on ainutlaatuinen ohjaus- ja valvontajärjestelmä, joka on yhteensopiva 5G-verkon kanssa ja mullistava innovaatio alalla. Älykkäiden, korkealaatuisten antureiden ja käyttäjäystävällisen ohjausjärjestelmän avulla voit valvoa ja ohjata ilmankuivainta ja kuivausprosessia etänä matkapuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

  Järjestelmä mahdollistaa ilmankuivaimen täydellisen hallinnan, joten tulos on optimaalinen. SuperVision® 2.0 -järjestelmää voidaan käyttää kaikkien Corroventan ES-sarjan ilmankuivaimien, turbiinien ja vedenerottimien kanssa. Yksi järjestelmä voi ohjata jopa kahdeksaa konetta. SuperVision® 2.0 on kuivaustuloksen, kokonaistalouden ja ympäristön kannalta optimaalinen ratkaisu.

 • Ohjaa, valvo ja mittaa mistä tahansa

  Usein sinun on vierailtava kohteessa tarkastamassa, että kuivaus etenee oikein. Paikan päällä sinulla ei ole usein aavistustakaan siitä, ovatko ilmankuivaimet käynnissä vai eivät tai tarvitseeko sinun muuttaa niiden asetuksia. Ratkaisu on SuperVision® 2.0. Etävalvonnalla voit säästää runsaasti matka-aikaa. Matka-ajan vähentyminen tarkoittaa, että sinulla on käytettävissä enemmän työaikaa työpäivän venymättä. Näin tehostat ajankäyttöä ja toimit ympäristöystävällisemmin.

  Kuivausprosessin täydellinen hallinta

  SuperVision® 2.0 on harkittu ja helppokäyttöinen järjestelmä, jolla voit valvoa ja ohjata kuivausprosessia tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Järjestelmän avulla voit hallita kuivausprosessia riippumatta siitä, käytätkö Corroventa-tuotteita päivittäin vai oletko vakuutusyhtiön edustaja.

 • SuperVision 2.0 auttaa vähentämään ilmastovaikutuksia

  Supervision 2.0 tarjoaa tarkat, kirjattavat ja näyttöön perustuvat energiankulutuslaskelmat.

  Järjestelmän avulla projekteja voidaan valvoa ja/tai säätää päivittäin. Järjestelmän avulla useita toimeksiantoja voidaan hallita samanaikaisesti eikä kuivausteknikon tarvitse viettää aikaa tien päällä valvoakseen prosesseja paikan päällä. Tämä vähentää merkittävästi ajokilometrien määrää. Lisäksi kuivausprosessi voidaan lopettaa täsmälleen oikealla hetkellä, mikä säästää vielä enemmän energiaa ja kustannuksia.

 • Älykkäät anturit – nyt myös betonin kosteuden mittaamiseen

  SuperVision® 2.0 -päivitys sisältää uuden RHT-anturin suhteellisen kosteuden mittaamiseen. Tämä anturi korvaa aiemman RHT-anturin, ja sen perustoiminnot ovat samat, mutta uuden sukupolven anturi tarjoaa entistä parempaa laatua ja luotettavuutta. Lisäksi lisävarusteena on saatavana “High performance” HP RHT -anturi. Tämä mahdollistaa betonin suhteellisen kosteuden mittaamisen pidemmällä aikavälillä.

Miten SuperVision® toimii?

 • TIETOJEN KERUU

  SuperVision® kerää tietoa kuivausprosessista kuivaimen ohjaaman gatewayn kautta. Gateway on kiinnitetty koneeseen magneetilla. SuperVision® synkronoidaan koneen kanssa yhdellä napinpainalluksella.

 • VISUALISOINTI

  Gatewayn kautta tuleva tieto tallennetaan verkkopalvelimelle ja näytetään helppokäyttöisessä käyttöliittymässä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. SuperVisionin® avulla voit analysoida tiedot reaaliaikaisesti ja muuttaa asetuksia, tiloja, asetusarvoja ja paljon muuta - paikasta ja ajankohdasta riippumatta.

 • VALVONTA JA OHJAUS

  Tilastonäkymässä voit helposti luoda mukautettuja käyriä ja tilastoja anturimoduuleilta saatujen tietojen perusteella. SuperVisionin avulla voi myös luoda ja viedä räätälöityjä raportteja vakuutusyhtiöille.

ES-TUOTEPERHE

ES-TUOTEPERHE