• Säästä aikaa, energiaa ja rahaa SuperVision®:lla.

SuperVision®

 • Valvo ja ohjaa kuivausprosessia tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

  Corroventan viimeisin innovaatio, SuperVision®, on uusi valvontajärjestelmä ja alaa mullistava uutuus. SuperVisionin® avulla kuivausprosessia valvotaan ja ohjataan etänä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Tämä tarkoittaa, että useita toimeksiantoja voidaan hallita samanaikaisesti eikä kuivausteknikon tarvitse viettää aikaa tien päällä valvoakseen prosessia paikan päällä. Kuivausprosessi voidaan myös lopettaa täsmälleen oikealla hetkellä.

  SuperVision® on optimaalinen ratkaisu kuivaustuloksen, kokonaistalouden ja ympäristön kannalta.

 • HYÖDYNNÄ AIKASI TEHOKKAAMMIN

  Aivan liian usein sinun on vierailtava kohteessa tarkastamassa, että kuivaus etenee oikein. Paikan päällä sinulla ei ole usein aavistustakaan ovatko kuivaimet käynnissä vai eivät tai tarvitseeko sinun muuttaa niiden asetuksia. Ratkaisu on SuperVision®. Etävalvonnalla voit säästää runsaasti matka-aikaa. Matka-ajan vähentyminen tarkoittaa, että sinulla on käytettävissä enemmän työaikaa työpäivän venymättä. Näin tehostat ajankäyttöä ja toimit ympäristöystävällisemmin.

 • You’ve got the power!

  SuperVision® on harkittu ja helppokäyttöinen järjestelmä, jolla voit valvoa ja ohjata kuivausprosessia tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Järjestelmän avulla voit hallita kuivausprosessia riippumatta siitä, käytätkö Corroventa-tuotteita päivittäin vai oletko vakuutusyhtiön edustaja. Vakuutusyhtiö saa siten paremman kuvan prosessista ja voi käyttää järjestelmän tuottamaa dataa

 • YLIVERTAINEN ENERGIATEHOKKUUS

  Corroventa tarjoaa alan johtavia ja energiatehokkaimpia tuotteita. SuperVision® pienentää energiakulutusta ja varmistaa kuivauksen valmistumisen täsmälleen oikealla hetkellä.
  Tämä pidentää tuotteen käyttöikää ja laskee merkittävästi energiakustannuksia. SuperVisionia voidaan käyttää yhdessä kaikkien Corroventan ES-sarjan tuotteiden kanssa. Jokainen SuperVision® voi ohjata yhtä 8 koneen solua.

Miten SuperVision® toimii?

 • TIETOJEN KERUU

  SuperVision® kerää tietoa kuivausprosessista kuivaimen ohjaaman gatewayn kautta. Gateway on kiinnitetty koneeseen magneetilla. SuperVision® synkronoidaan koneen kanssa yhdellä napinpainalluksella.

 • VISUALISOINTI

  Gatewayn kautta tuleva tieto tallennetaan verkkopalvelimelle ja näytetään helppokäyttöisessä käyttöliittymässä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. SuperVisionin® avulla voit analysoida tiedot reaaliaikaisesti ja muuttaa asetuksia, tiloja, asetusarvoja ja paljon muuta - paikasta ja ajankohdasta riippumatta.

 • VALVONTA JA OHJAUS

  Tilastonäkymässä voit helposti luoda mukautettuja käyriä ja tilastoja anturimoduuleilta saatujen tietojen perusteella. SuperVisionin avulla voi myös luoda ja viedä räätälöityjä raportteja vakuutusyhtiöille.

ES-TUOTEPERHE

ES-TUOTEPERHE