Turbiini T4 ES

 • ES-sarja suurin turbiini on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen kuivaustulos sekä pienissä että suurissa kuivauskohteissa jopa 300 m3/h kuivailmavirralla.

  Turbiinin ilmamäärä/-paine voidaan sovittaa kuivauskohteen kokoon ja tarpeisiin. Kuivaimessa on sisäänrakennettu ohjaus ylikuumenemisen välttämiseksi. Tehoa lasketaan lämpötilan noustessa. Tällä varmistetaan, että kuivain jatkaa toimintaansa jopa äärimmäisillä kuormituksilla eikä pysähdy ja vaadi manuaalista palautusta niin kuin useimmat markkinoilla olevat koneet.

  ES-TUOTEPERHEEN JÄSEN

  ES-tuoteperheen jäsenenä T4 ES -turbiinilla on suuri määrä erilaisia käyttö- ja ohjaustiloja, joiden avulla kuivausteho voidaan optimoida kuhunkin käyttökohteeseen. T2 ES on kestävä, pinottava, kompakti ja ergonomisesti muotoiltu, mikä helpottaa kuivausteknikon työtä ja kuivaimen siirtämistä kuivauskohteesta toiseen.
  Se on erittäin hiljainen, mikä on suuri etu kun sitä käytetään asuinympäristöissä.

  T4 ES on yhteensopiva kaikkien muiden ES-kuivainten kanssa ja siinä on valmius etävalvonnalle SuperVisionin® kautta.

Ainutlaatuisia etuja, joilla saavutat tehokkaita tuloksia

 • YHTEENSOPIVA SUPERVISIONIN® KANSSA

  SuperVisionin avulla kuivausprosessia valvotaan ja ohjataan etänä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Kukin SuperVision®–moduuli voi valvoa jopa kahdeksaa ES-konetta ja ohjata kuivausprosessia nopeasti ja helposti.

 • KONEET KOMMUNIKOIVAT KESKENÄÄN

  ES-koneiden älykäs integroitu ohjausjärjestelmä optimoi niiden suorituskyvyn ja mahdollistaa turbiinien, kuivainten ja vedenerottimien yhteistoiminnan.

 • SUURIN KUIVAUSTEHO PIENIMMÄSSÄ KOOSSA

  ES on älykkäin, joustavin ja energiapihein tuotesarjamme. Kompaktista koostaan huolimatta kondenssikuivaimet voivat kuivata enemmän ilmaa kuin kaksi kertaa suuremmat perinteiset kuivaimet.

 • ES - ENERGIAPIHI TUOTEPERHE

  Älykkään ohjausjärjestelmän ja energiatehokkaiden komponenttien ansiosta ES-koneet kuluttavat vähemmän energiaa kuin perinteiset koneet. Ne on energiaoptimoitu pieniin ja suuriin toimeksiantoihin.

 • Optimoitu kuivausaika

  Koska kuivaustulos voidaan optimoida jo asennusvaiheessa, kone toimii tehokkaammin ja toimeksianto valmistuu nopeammin.

 • HILJAINEN KÄYNTI

  ES-koneet ovat äärimmäisen hiljaisia ja niissä on lisäksi hiljainen tila yökäyttöä varten. Tämä on valtava etu kun konetta käytetään esim. asutuissa ympäristöissä.

 • Etävalvonta SuperVisionin® avulla

  Kaikki ES-koneet ovat yhteensopivia SuperVisionin® kanssa, joka on Corroventan uusin innovaatio ja alaa mullistava järjestelmä.

  SuperVisionin avulla kuivausprosessia valvotaan ja ohjataan etänä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Etävalvonnalla voit säästää runsaasti matka-aikaa. Matka-ajan vähentyminen tarkoittaa, että sinulla on käytettävissä enemmän työaikaa työpäivän venymättä. Näin tehostat ajankäyttöä ja toimit ympäristöystävällisemmin.

  SuperVision on optimaalinen ratkaisu kuivaustuloksen, kokonaistalouden ja ympäristön kannalta.

 • ES-tuoteperhe

  ES on älykkäin, joustavin, kompaktein ja energiapihein tuotesarjamme. Samalla se on tehokkaampi kuin yksikään aikaisempi tuotesarja. ES on lyhenne sanoista Energy Saving eli energiansäästö ja se on ollut uuden tuoteperheemme kehitystyön päätavoitteena. Ei pelkästään käytön osalta, vaan kaikissa vaiheissa aina logistiikasta vuorovaikutukseen käyttäjän kanssa. .

Täydentävät tuotteet