Ullakkokuivain

VentoVind PRO™

 • TARVEOHJATTU ILMANVAIHTO

  Patentoitu järjestelmä kylmien ullakoiden optimoituun ilmanvaihtoon.

  VentoVindTM on tarveohjattu ilmanvaihtojärjestelmä, joka varmistaa, että ullakkoa tuuletetaan vain silloin kun se on eduksi ullakkotilalle. Tuloilmajärjestelmä varmistaa oikea-aikaisen tuuletuksen ja muodostaa tilaan ylipaineen, joka estää kosteuden siirtymisen asuintuloista. Tekniikka toimii parhaiten, jos ullakko on mahdollisimman tiivis. Tavoitteena on, että ilmanvaihto tapahtuu kokonaan ilmanvaihtojärjestelmällä, joka koostuu tuloilmapuhaltimesta ja mekaanisesta/motorisoidusta poistoilmapellistä. Tuloilmapuhallin saa virransyötön ullakkotilaan asennettavalta ohjausyksiköltä, joka myös säätää puhaltimen nopeutta. Ohjausyksikköön kytketään myös ulkopuolen ja ullakon ilmastoa mittaavat anturit. Ohjausyksikkö lukee anturien arvot ja määrittelee laskenta-algoritmien avulla tulisiko ilmanvaihdon olla päällä vai pois. Näin ilmanvaihto optimoidaan tarpeen mukaiseksi ja energiankulutus on mahdollisimman alhainen. Ilmanvaihtojärjestelmä on toiminnassa vain silloin, kun kosteusteknisesti on edullista tuulettaa ulkoilmalla.

  VentoVind™ PRO Villa
  Sisältää ohjausyksikön, puhaltimen160 ja asennustarvikkeet 100 m3 ullakoille. Siinä on langaton HomeVision®-ohjauspaneeli ullakkoasennuksen ohjaukseen, säätöön ja valvontaan.

  VentoVind™ PRO Villa Large
  Alle 100-150 m3 ullakkotiloihin, sisältää ohjausyksikön, puhaltimen 200 ja asennustarvikkeet. Mukana langaton HomeVision®-ohjauspaneeli ullakkoasennuksen ohjaukseen, säätöön ja valvontaan.

  VentoVind™ PRO Special
  VentoVind™ voidaan sovittaa ja mitoittaa tarpeen mukaan suuriin ja monimutkaisiin asennuksiin.

Täydentävät tuotteet