• Saavuta haluttu kosteusilmasto oikeilla laitteilla!

Teolliset sovellukset

Vältä korroosiota ja kondensaatiota ja luo haluttu kosteusilmasto moniin erilaisiin ja vaativiin ympäristöihin teollisiin sovelluksiin tarkoitetuilla Corroventa-ilmankuivaimilla. Tuotteita voidaan käyttää kaikkeen kuivailmavarastoista siltarakenteisiin, jäähalleihin, museoihin ja kylmävarastoihin.

 • Vesivahingot ja tulvavahingot

  Teollisuusympäristöt vaativat hallitun kosteusilmaston!

  Korroosio, tiivistyminen ja muut kosteuteen liittyvät materiaalivauriot aiheuttavat vuosittain suuria kustannuksia. Kosteusilmastoa säätelemällä voit välttää vaurioita ja säästää aikaa, materiaaleja ja rahaa. Teollisuussovelluksiin tarkoitettuja ratkaisujamme asennetaan esimerkiksi kuivailmavarastoihin, autotallirakennuksiin, vesilaitoksiin ja kylmävarastoihin. Hyväksi todettu teknologiamme ja laadukkaat ratkaisumme mahdollistavat kosteusilmaston kestävän ja energiatehokkaan hallinnan, jolloin vähemmän materiaalia tuhoutuu ja joudutaan korjaamaan tai pahimmassa tapauksessa hävittämään. Olipa ympäristö mikä tahansa, voit luottaa siihen, että Corroventan ilmankuivaimet pitävät yllä halutun kosteusilmaston. Tuotteet on suunniteltu älykkäästi ja kestävästi kestämään vaativissa olosuhteissa.

  A15 – Tehokas ruotsalaisvalmisteinen ilmankuivain moniin erilaisiin ympäristöihin.

  Corroventan uusi adsorptiokuivain A15 on ihanteellinen tällaisiin ympäristöihin. Älykkään rakenteensa ansiosta A15 tarjoaa kokoonsa nähden suuren kosteudenpoistokapasiteetin, 190 l/vrk. Tämä antaa sinulle enemmän joustavuutta asennuksen sijoituspaikan suhteen.

  Lue lisää A15-kuivaimesta

 • Tehokkaat tuotteet erilaisia kuivausmenetelmiä ja materiaaleja varten

  Suunnittelemme kaikki tuotteemme selkeä päämäärä mielessä – käyttäjän on oltava keskiössä!

  Yli 35 vuoden kokemus

  Olemme yli 35 vuoden ajan syventyneet tähän alaan tieteellisin menetelmin ja intohimoisesti. Parhaan laadun varmistamiseksi kehitämme ja valmistamme koneet tehtaassamme Bankerydissä. Koneet tarkastetaan ja laatuvarmistetaan valmistusprosessin jokaisessa vaiheessa. Näin syntyy Corroventan tuotteille tunnusomainen korkea laatutaso.

Tuotteet

 • A15

  Ruotsissa valmistettu suuritehoinen adsorptionkuivain.

 • L4 ES HP

  Adsorptiokuivain on ihanteellinen päivystystapauksiin ja rakenteiden kuivaukseen, koska se kuivaa ja lämmittää ja sitä voidaan käyttää kylmissä tiloissa.

 • L4 ES HPW

  Adsorptiokuivain on ihanteellinen päivystystapauksiin ja rakenteiden kuivaukseen, koska se kuivaa ja lämmittää ja sitä voidaan käyttää kylmissä tiloissa.

 • A2 ES

  A2 ES on ES-sarjan pienin adsorptiokuivain, joka on mitoitettu pieniin ja keskisuuriin kuivaustehtäviin.

 • A4 ES

  A4 ES on ES-sarjan suurin adsorptiokuivain, joka on mitoitettu kaikkeen pienistä suuriin kuivaustoimeksiantoihin.

 • A4 ES X

  A4 ES X on ES-sarjan suurin adsorptiokuivain, joka on mitoitettu kaikkeen pienistä suuriin kuivaustoimeksiantoihin.

 • K3 ES HP

  ES-sarjan pienimmän kondenssikuivaimen kuivausteho on jopa 30 l/vrk ja ilmavirta 300 m3/h.

 • K5 ES HP PX

  K5 ES HP PX -mallin kuivausteho on jopa 45 l/vrk ja ilmavirta 500 m3/h.