Rakenteiden kuivaus

Tässä rakennetaan uutta kauppakeskusta.

 • Uusista omakotitaloista tehtyihin reklamaatioihin liittyvissä tutkimuksissa on todettu, että suurin osa rakennusvirheistä johtuu kosteusvahingoista, joiden syynä on puutteellinen kuivaus rakennusvaiheen aikana. Oikealla asiantuntemuksella ja oikeilla rutiineilla kuivauksesta tulee rakentamisprosessin yksinkertainen ja luonnollinen osa, joka varmistaa nopean rakennustahdin laadun kärsimättä.

  Ratkaisu: Tämä rakennusyhtiö on vuokrannut varustuksensa Corroventalta. Se käyttää siirrettävää A50 TD2 -kuivainta, joka on ihanteellinen rakenteiden kuivaukseen ja saneerauskohteisiin. Lisäksi yritys on saanut Corroventan asiantuntevalta henkilökunnalta nopeaa ja henkilökohtaista tukea.

Seinälude

Voi ei! Hotellissa on seinäluteita!

 • Seinäluteista on tullut suuri ongelma kaikkialla Euroopassa ja niistä voi olla vaikea päästä eroon. Hotellille se voi olla katastrofi. Tuhoeläintorjunta on tehtävä nopeasti ja huomaamattomasti ennen kuin seinäluteet ja huono maine ehtivät levitä.

  Ratkaisu: Corroventan H4 ES -järjestelmä hävittää pienet kutsumattomat vieraat nopeasti ja tehokkaasti. Asennat järjestelmän nopeasti ja huomaamattomasti ja liität sen Corroventan SuperVision®:iin. Torjuntaprosessi on täysin hallinnassasi ajasta ja paikasta riippumatta.

  Järjestelmä toimii nopeasti, äänettömästi, ilman kemikaaleja ja ilman riskiä siitä, että seinäluteet leviävät viereisiin huoneisiin.

Tulva

Tulva.

 • Muutaman sadepäivän jälkeen asuinalueen naapurissa virtaavan joen vesi nousi, ja useat talot kärsivät tulvavaurioita. Nopeaa toimintaa! Mitä nopeampi käsittely, sitä pienemmät aineelliset vahingot.

  Ratkaisu: Kondenssikuivain on usein hyvä ratkaisu, koska se ei vaadi mitään kattavaa asennusta. Asennat Corroventan K5 ES HP PX -kondenssikuivaimen kaikkiin kastuneisiin taloihin ja valvot ja ohjaat kuivausprosessia SuperVision®:n kautta. Näin vältä pitkät ajoajat ja voit valvoa kaikkia taloja etäältä. Samalla kuivaustuloksesta tulee optimaalinen, koska kuivausprosessi on täysin hallinnassasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Ullakon kuivaus

Tarveohjattu ullakon ilmanvaihto.

 • Taloon asennettiin jo rakennusvaiheessa ilmanvaihtojärjestelmä ullakon kosteusongelmien välttämiseksi.
  Virheellinen, joka liian pieni tai liian suuri, ilmanvaihto voi aiheuttaa kosteusongelmia ja pahimmassa tapauksessa epäterveellisen asuinympäristön.

  Ratkaisu: VentoVindTM on Corroventan järjestelmä ullakon tarveohjattuun ilmanvaihtoon. Se varmistaa, että ullakkoa tuuletetaan vain silloin kun se on eduksi ja tarpeellista ullakkotilalle. Tarveohjattu ilmanvaihto on kosteusnäkökulmasta optimaalinen ratkaisu ja säästää lisäksi energiaa.
  Talon omistaja voi helposti ohjata ja valvoa VentoVindTM-järjestelmää langattoman HomeVision Pro® -ohjauspaneelin avulla.

Ryömintätilan kuivaus

Ryömintätilan kosteusongelma.

 • Kosteus voi aiheuttaa suuria ongelmia, kuten home- tai sienikasvustoja, hajuja ja pahimmassa tapauksessa epäterveellisen asuinympäristön.
  Omakotitalon omistaja tarvitsee luotettavan tuotteen, joka suojaa taloa ja sen asukkaita. Sen pitää myös olla energiatehokas ja toimintavarma.

  Ratkaisu: Kondenssikuivain on optimaalinen ratkaisu ryömintätilan kylmään ilmastoon. Corroventan CTR 300TT2 -ryömintätilakuivain on suunniteltu erityisesti ryömintätiloihin, joissa vaaditaan energiatehokkuutta, toimintavarmuutta ja pitkää käyttöikää.

Radonsaneeraus

Radon talossa.

 • Radon on näkymätön ja hajuton radioaktiivinen kaasu.
  Olet suorittanut radonmittauksen ja olet valitettavasti havainnut, että radonkaasua on vuotanut maaperästä talon perustuksiin. Tämän seurauksena talossa on niin korkea radonpitoisuus, että se on terveydelle vaarallista. Uusi kesämökinomistaja on luonnollisesti harmissaan.

  Ratkaisu: Corroventan radonimurit RS 100 ja RS 400 on kehitetty erityisesti radonsaneeraukseen ja ne toimivat turvallisesti ja tehokkaasti.

Kuivaus tulipalon jälkeen

Aijai, kävipä huonosti!

 • Talo on tulessa, mutta onneksi ihmiset ja lemmikit ehtivät turvaan ja palokunnalla on palo hallinnassa.

  Palon sammuttua on erittäin tärkeää, että kuivaus aloitetaan välittömästi. Syövyttävät savukerrostumat yhdessä sammutustyöstä johtuvan korkean kosteuspitoisuuden kanssa ovat erittäin huono yhdistelmä kaikenlaisille metalleille ja elektroniikalle.

  Ratkaisu: Aloitat päivystysvahingon kuivauksen esim. Corroventan CTR 1000LKV -adsorptiokuivaimella, jossa on yhdysrakenteinen ilmajäähdytteinen lauhdutin. Se on ihanteellinen päivystysvahinkojen ja rakenteiden kuivaukseen, koska sen voi käynnistää ilman sen kummempaa asennusta.

Vesivahinko

Vahinko käytävällä.

 • Rehtori koki tänään ikävän yllätyksen saapuessaan töihin. Pojanriiviöt olivat tukkineet pesualtaan poistoaukon eilen koulusta lähtiessään ja yön aikana koko käytävä oli peittynyt vedellä.

  Ratkaisu: Mitä nopeammin kuivaus aloitetaan, sitä paremmat mahdollisuudet rajoittaa vahinkojen laajuus ja lyhentää kuivumisaikaa. Muuten vahinko voi aiheuttaa suuria lisäkustannuksia ja aikaa vieviä purku-, kuivaus- ja korjaustöitä. Aloitat päivystysvahingon kuivauksen esim. Corroventan K3 HP -kondenssikuivaimella. Se on ihanteellinen päivystysvahinkojen ja rakenteiden kuivaukseen, koska sen voi käynnistää ilman sen kummempaa asennusta.

Kuivaus

Kosteusvahinkojen vaara.

 • Sadekuurossa kastuneet autot seisovat pysäköintitalossa ja haihduttavat kosteutta. Pysäköintitalossa voi esiintyä kosteusvahinkoja ja autojen ruostuminen kiihtyy. Sinun on löydettävä ratkaisu, joka poistaa tehokkaasti kosteuden ja toimii hyvin lämmittämättömissä tiloissa.

  Ratkaisu: Lisälämmittimellä varustettu Corroventan A4 ES X -adsorptiokuivain on optimaalinen ratkaisu lämmittämättömiin tiloihin.

Vesivahinko

Vesiputki on jäätynyt ja haljennut.

 • Jäätyneet vesiputket ovat haljenneet ja aiheuttaneet yhteen kesämökeistä vesivahingon.

  Ratkaisu: Asennat Corroventan A4 ES X -adsorptiokuivaimen, joka yhdysrakenteisen lisälämmittimensä ansiosta toimii optimaalisesti lämmittämättömässä mökissä. Liität adsorptionkuivaimen SuperVision®:iin, jotta kuivaus on täysin hallinnassasi ajasta ja paikasta riippumatta. Täydellistä, koska kesämökkialue on melko kaukana kaupungista.

Kuivausteknikko bussipysäkillä

“Kuivaus on valmis, nyt voin lopettaa sen.”

 • Odotat kotimatkalla bussia. Olet kirjautunut Corroventan SuperVision®:iin ja tarkastat käynnissä olevat toimeksiannot.
  Näet, että viime viikolla erääseen toimistoon asentamasi koneet ovat saaneet kuivauksen valmiiksi ja sammutat ne matkapuhelimestasi. Niitä ei tarvitse käyttää turhaan ja hukata näin energiaa ja rahaa.
  Samalla huomaat, että toisen kuivaustehtävän asetuksia on säädettävä. Senkin voit tehdä matkapuhelimella.
  Hienoa – hallinnoit useita kuivaustöitä bussia odottaessasi.

Painekuivaus

Painekuivaus.

 • Tässä talossa tulvavesi on päässyt eristeisiin. Tavallisesti tämän tyyppinen vesivahinko vaatii sen, että rakenne rikotaan kuivausta varten, mikä tarkoittaa suuria saneerauskustannuksia ja lisävaivaa talon omistajalle.

  Ratkaisu: Painekuivaus on yksi tehokkaimmista ja nopeimmista rakennekuivausmenetelmistä. Menetelmä perustuu siihen, että kuiva ja lämmin ilma ohjataan adsorptiokuivaimesta turbiiniin, joka puolestaan nostaa ilman lämpötilaa edelleen ja puhaltaa ilman rakenteisiin letkujen kautta.
  Koska rakenteita ei tarvitse purkaa kuivausta varten, vältetään laajamittaiset ja kalliit saneeraukset. Hyvä talon omistajalle, vakuutusyhtiölle ja remonttiyritykselle.

  P.S Poista aina kaikki vesi imukuivauksella ennen painekuivausta.

Ratkaisumme

 • Vesivahingot ja tulvavahingot

  Me tunnemme varusteet erilaisten rakenteiden nopeimpaan ja tehokkaimpaan kuivaukseen.

 • Asuinympäristo

  Kiinteistön omistajan on tämän vuoksi tärkeää suojata kiinteistönsä, ja varmistaa turvallinen ja terveellinen elinympäristö.

 • Kuivausmenetelmät

  Jokainen vesivahinko on erilainen ja jokainen vaatii oman ainutlaatuisen ratkaisun. Corroventalla on asiantuntemusta ja varusteet kuivata vahingot mahdollisimman tehokkaasti.

 • Teolliset sovellukset

  Vältä korroosiota ja kondensaatiota ja luo haluttu kosteusilmasto teollisiin sovelluksiin tarkoitetuilla Corroventa-tuotteilla.