• Vesivahingot ja tulvavahingot

  Tehokkaat tuotteet erilaisia kuivausmenetelmiä ja materiaaleja varten

  Tulvan tai vesivahingon ei aina tarvitse olla katastrofi. Vahingot voidaan minimoida oikealla asiantuntemuksella ja toiminnalla. On kuitenkin äärimmäisen tärkeää korjata vahinko mahdollisimman nopeasti ja oikeilla menetelmillä ja varusteilla. Muuten vahinko voi aiheuttaa suuria lisäkustannuksia ja aikaa vieviä purku-, kuivaus- ja rakennustöitä.
  Corroventalla on asiantuntemusta ja varusteet erilaisten rakenteiden kuivaukseen, minkä ansiosta jokainen vesivahinko voidaan kuivata mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Suunnittelemme kuivaimemme, turbiinimme ja muut oheislaiteet selkeänä tavoitteena, että vesivahinko voidaan kuivata niin turvallisesti ja hiljaisesti, että käyttäjien ei tarvitse muuttaa ulos kuivausprosessin aikana. Tämä voi olla korvaamaton etu, kun tarvitaan nopeita toimenpiteitä vesivahingon yhteydessä.

 • Kuivausmenetelmät

  Jokainen vesivahinko on erilainen ja jokainen vaatii oman ainutlaatuisen ratkaisun. Corroventalla on asiantuntemusta ja varusteet kuivata vahingot mahdollisimman tehokkaasti.

 • Liiketoimintamallit

  Tarjoamme neljä erilaista liikatoimintamallia, joista löydät varmasti itsellesi sopivan ratkaisun.