Ratkaisumme

Luteet ja tuholaiset

Luotettava ja kemikaaliton tuholaistorjunta. Puhdista nopeasti ja helposti ilman kemikaaleja.

Corroventan tuholaistorjunta

Luteet ja tuhoeläimet ovat kasvava ongelma koko maailmassa. Ne ovat yleisempiä kehitysmaissa, mutta mitä enemmän matkustamme, sen suurempi on näiden hyönteisten leviämisvaara. Tuhoeläinongelma on kasvanut voimakkaasti maailmanlaajuisesti 1980-luvulta lähtien. Markkinoilla on lukuisia tuholaistorjuntajärjestelmiä, mutta Corroventan lämpöjärjestelmä puhdistaa nopeasti, helposti ja ilman kemikaaleja.

Tuhoeläinten laaja leviäminen lisää tehokkaiden ja käyttäjäystävällisten puhdistusmenetelmien tarvetta. Useat markkinoilla olevat ratkaisut sisältävät kemikaaleja, mutta Corroventan H4 ES -tuholaistorjuntajärjestelmä torjuu tuholaiset helposti ja ilman terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Käyttäjäystävällinen ja huomaamaton

Järjestelmä sisältää H4 ES -lämmittimen SuperVision®-etäohjauksella, anturit ja eristysteltan liittyvällä eristyslattialla ja telttarungolla. Järjestelmässä on vain vähän komponentteja ja se on siksi helppo asentaa ja käyttää. Eristysteltta ja sen laukku on muotoiltu huomaamattomaksi hotellivieraille ja naapureille.

H4 ES -lämmittimessä on selkeä näyttö ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Asetat halutun lämpötilan ja prosessiajan asennuksen aikana ja voit sitten seurata prosessia SuperVision®:n kautta. Järjestelmä lähettää sähköpostia, kun se on saavuttanut halutun lämpötilan.

Nopea ja kemikaaliton tapa torjua tuholaisia

Tuholaistorjunta lämmöllä on tehokas menetelmä, joka ei vaadi terveydelle mahdollisesti haitallisia kemikaaleja. Tehostustoiminnolla varustetun tehokkaan lämmittimen ja hyvin eristetyn teltan ansiosta haluttu lämpötila saavutetaan nopeasti. Teltta on myös riittävän suuri, jotta siihen mahtuvat esimerkiksi kaikki hotellihuoneen huonekalut, ja koska kaikki huonekalut desinfioidaan suljetussa tilassa, ei ole vaaraa, että tuholaiset leviävät prosessin aikana muihin rakennuksen osiin.

Lämmittimessä on tämän lisäksi jälkijäähdytin, joka varmistaa tasaisen lämpötilan laskun puhdistuksen päätyttyä huonekalujen suojaamiseksi.

Corroventa H4ES

Ainutlaatuiset edut antavat optimaalisen tuloksen

ES röd

ES-tuoteperheen jäsen

Älykkään ohjausjärjestelmän ja energiatehokkaiden komponenttien ansiosta ES-koneet kuluttavat vähemmän energiaa kuin perinteiset koneet. Ne on energiaoptimoitu pieniin ja suuriin toimeksiantoihin.

SuperVision röd

SuperVision®

SuperVisionin® avulla puhdistusprosessia valvotaan ja ohjataan etänä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Prosessi on täysi hallinnassasi, ja saat ilmoituksen, kun se on valmis. SuperVision® säästää aikaa, energiaa ja rahaa.

Kapacitet_vit

Ei kemikaaleja

Lämmitysjärjestelmän ansiosta puhdistuksessa ei tarvita kemikaaleja ja se on siksi optimaalinen ratkaisu terveyden ja ympäristön kannalta.

Kompetens_vit

Jälkijäähdytys

Puhdistuksen päätyttyä puhallin pyörii yhden tunnin ajan ja varmistaa tasaisemman lämpötilan laskun. Tämä suojaa herkkiä huonekaluja liian nopeilta lämpötilavaihteluilta.

Personer_vit

Ei leviämisriskiä

Eristävän teltan ansiosta puhdistus tapahtuu suljetussa tilassa, josta tuhoeläimet eivät pääse leviämään rakennuksen muihin osiin.

Torktid_vit

Nopea puhdistusprosessi

H4 ES -järjestelmällä puhdistus voidaan suorittaa tehokkaammin ja nopeammin kuin muilla järjestelmillä. Tehokkaasti eristävän teltan ansiosta tavoitelämpötila saavutetaan nopeammin ja energiatehokkaasti.

Järjestelmä koostuu seuraavista:

Fukt_i_hus_web (2)

ERISTYSTELTTA, LATTIAERISTE JA TELTTARUNKO.

Fukt_i_hus_web (3)

H4 ES -LÄMMITIN JA NELJÄ ANTURIA.

Fukt_i_hus_web (1)

SUPERVISION – OHJAA PUHDISTUSTA ETÄÄLTÄ.

Kysymyksiä tai huolia?

Voitte aina ottaa yhteyttä meihin Corroventassa, jos teillä on kysyttävää tuotteistamme tai ratkaisuistamme. Kohtaatteko haasteita veden, kosteuden, hajujen, radonin tai tuholaisten kanssa? Ottakaa yhteyttä pääkonttoriimme, niin autamme teitä eteenpäin.